HAJDUK STANKOVA

Rakija od meda sa propolisom

Hajduk Stankova medovača je izuzetan primerak domaće rakije koja je pravljena sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima. Jedinstvena kombinacija kvalitetne rakije dobijene destilacijom meda, što joj daje sladak i pun ukus, koji kompletira propolis. Prirodni sastojci premium kvaliteta a u našoj specijalnoj recepturi rezultiraju pićem koje lako klizi niz grlo i greje sva čula.

Specijalna receptura je nasleđena od gorštaka sa Fruške gore, čuvana kao porodična tajna i na kraju usavršena kroz godine iskustva, zaslađena najčistijim medom, začinjena propolisom formira jedno izuzetno piće koje kad jednom probate, uvek ćete mu se vraćati.

Hajduk Stankova za sve prilike!

Hajduk Stankova medovača – za zdravlje i zdravice, kao aperitiv ili kao lek. Prigodna za slavlja i proslave – opušta, započinje razgovore, mami osmehe i poneki uzdah. Tu je i za zdravlje i imunitet, ubija viruse i jača organizam, brani od prehlade i dezinfikuje.

O BRENDU

Hajduk Stankova rakija – legenda pretočena u bocu!

Kao i sve legende, i ova počiva na istorijskim događajima. Hajduk Stanko je od Mitrovdana do Đurđevdana boravio u Crnoj bari u Mačvi a od Đurđevdana do Mitrovdana boravio u Fruškogorskoj šumi sa ostalim hajducima. Boravak na otvorenom je znao biti iscrpljujuć, težek i zahtevan, pogotovo noću kada je temperatura u planinskim predelima ume da se spusti i po 10 stepeni, pa se trebalo ugrejati.

Tako je naš junak osmislio poseban miks – rakija koja greje i med koji daje snagu i energiju. Kada bi pomešao ta dva, dobijao je osvežavajući eliksir koji bi hajduci pili pred bitku sa turcima i mogli su da budu opušteni a puni energije, snažni i spremni da izbore velike pobede.

I tako ostade receptura koja se prenosila sa kolena na koleno kroz generacije, da bi danas, u usavršenoj verziji, došla i na vašu trpezu.