Konsultacije sa doktorom!

konsultacijeNaredna konsultacija, zakazana je za 27.04.2013 ! Dokrtor Vladimir Petrović će i ovoga puta besplatno konsultovati sve zainteresovane za prirodne načine lečenja i pobornike primarne medicine. Korisnici PRIMED dijetetskih suplemenata mogu doneti svoje analize radi potpunije konsultacije. Na konsultaciji i promociji PRIMED dijetetskih suplemenata biće i degustacija novih preparata i proizvoda u PRIMED asortimanu ali i akcija da uz dva kupljena treći dobijete gratis.

Gledaćemo da ove akcije zajedno sa konsultacijom bude češće u našim maloprodajnim objektima jer je interesovanje prevazišlo naša očekivanja. Veliki broj osoba obolelih od astme, anemije, bronhitisa, kancera, raznih tumora, sa problemima tiroidne žlezde dolaze da se posavetuju vezano za tretmane ali i da razmene iskustva.

Sve zainteresovane korisnike PRIMED preparata koji su raspoloženi da daju svoje video iskustvo a pritom imaju i dokumentovane nalaze, biće adekvatno nagrađeni u biljnoj apoteci od strane Cortex Labs kompanije.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.