ISKRENA PREPORUKA – POŠTENA ZARADA

Koliko su PRIMED i PRIMEDERMA proizvodi zdravi, lekoviti i traženi dokaz su mnogi zadovoljni korisnici koji rado dele svoje iskustvo. Jedini benefit od kupovine i primene PRIMEDA i PRIMEDERME je zdravlje. Zato su naši najveći ambasadori lekari koji nas bezrezevno preporučuju. U znak zahvalnosti odlučili smo da nagradimo sve korisnike koji naše proizvode preporuče drugima.

Od 1.7.2021. postoji mogućnost zarade od preporučivanja u sistemu firme Cortex Labs d.o.o. Beograd i Melimpex GmbH Frankfurt.

Želimo da PRIMED i PRIMEDERMA budu proizvodi bez primedbi, ali ne tako što će ih reklamirati lažni već istinski i iskreno zadovoljni kupci. Za nas zdravlje i istina nemaju cenu. Od samog početka insistiramo na realnim i iskrenim korisnicima koji nam svojim iskustvima pomažu da efekte naših proizvoda saznaju što više ljudi. Naša misija je da pomognemo što većem broju bolesnih ali i da zdrave održavamo u optimalnoj formi.

KAKO FUNKCIONIŠE SISTEM “ISKRENA PREPORUKA – POŠTENA ZARADA”

Kada postanete deo našeg tima postajete i vlasnik posebnog linka koji vodi ka web shop-u ili samom proizvodu. Naše proizvode možete preporučiti preko vaših društvenih mreža, viber i watsapp grupa, direktnih preporuka i sličnog tako što ćete koristiti upravo vaš poseban link koji ste dobili. Kada neko kupi proizvod, a na web shop je došao preko vašeg linka, sistem automatski kupovinu vezuje za vaš nalog i dodeljuje vam odgovarajuću proviziju. U svakom trenutku možete da se sa vašim nalogom ulogujete na posebni deo našeg web shop-a i proverite da li je neko kupovao preko vašeg linka i da li ste i koliku proviziju zaradili.

Želite da postanete deo tima, popunite formu i prijavite se za Affiliate program.

Naš cilj je što veći broj zadovoljnih korisnika koji od sada imaju dva benefita : zdravlje i novac od preporuke.
Vaš kupac naših proizvoda – Vaša provizija naš ponos.

Prijava

Prijavite se na vas Affiliate nalog