Primed 10 FORTE PLUS

[wpsc_products product_id=’694′]

PRIMED 10 FORTE PLUS JE PRIRODAN PREPARAT NA BAZI MEDA, POLENA, PROPOLISA I MATIČNOG MLEČA. NE SADRŽI VEŠTAČKE BOJE, KONZERVANSE I DRUGE ADITIVE.

Upotreba PRIMED 10 FORTE PLUS preparata preporučuje se kod:

  • Oslabljenog imuniteta
  • Čestih respiratornih infekcija (prehlada, grip, bronhitis i dr.)
  • Osoba koje su izložene povećanom psiho-fizičkom naporu
  • Deci i adolescentima, u periodu rasta i psihomotornog razvoja

Polen, propolis i matični mleč, u kombinaciji sa prirodnim pčelinjim medom omogućava optimalnu apsorpciju nutritivnih i biološki važnih sastojaka.

Redovna upotreba preparata PRIMED 10 preparata obezbeđuje veliki broj hranljivih sastojaka neophodnih za pravilnu izgradnju i funkcionisanje imunološkog sistema. Takođe, sastojci preparata pokazuju i određena antivirusna, antibakterijska i antigljivična svojstva, što preparat čini pogodnim za upotrebu u prevenciji i tretmanu različitih infekcija.

PRIMED 10 obezbeđuje organizmu dovoljno energije za obavljanje svakodnevnih psiho-fizičkih aktivnosti i ublažava posledice stresa na organizam. Takođe, u slučaju iscrpljenosti i hroničnog umora, pomaže da se povrati vitalnost organizma.

Visok sadržaj dragocenih nutrijenata povoljno deluje na oporavak i poboljšanje apetita nakon preležanih bolesti (rekonvalescencija) ili nakon restriktivnih dijeta.

Uputstvo za korisnike:

Deca od 3 do 10 godina: Uzimati 2-3x dnevno po pola kafene kašičice praparata, pola sata pre ili 2 sata nakon obroka
Odrasli i deca starija od 10 godina: Uzimati 1-3x dnevno po 1 kafenu kašičicu preparata, pola sata pre ili 2 sata nakon obroka.
Za postizanje najboljih rezultata preporučuje se svakodnevna upotreba preparata u trajanju od 3-6 meseci (ukoliko je dnevna doza 3×1 kašičica, preporučena dužina primene je 3 meseca, a u slučaju manjih dnevnih doza, preparat se može duže koristiti bez pauze). Na svakih 3-6 meseci upotrebe poželjno je napraviti pauzu u trajanju od 2-4 nedelje.

Mere opreza i kontraindikacije:

PRIMED 10 FORTE PLUS nije zamena za lek, propisanu terapiju ili redovnu, raznovrsnu ishranu. Upotreba suplemenata ne može zameniti redovnu i raznovrsnu ishranu.
Preparat ne treba da koriste osobe preosetljive na med i druge sastojke preparata i insulin zavisni dijabetičari.
PRIMED 10 FORTE PLUS možete koristiti uporedo sa propisanom terapijom, odvojeno 2-3h od uzimanja drugih preparata ili lekova.
U toku upotrebe preporučenih dnevnih doza, nisu zabeležene neželjene reakcije i interakcije sa drugim preparatima ili lekovima.
U vezi sa primenom preparata u toku trudnoće i perioda dojenja zatražite mišljenje Vašeg ginekologa.

Neto: 250 grama.

Čuvati na temperaturi do 15°C, zaštićeno od vlage i direktne sunčeve svetlosti. Nakon otvaranja, čuvati u frižideru.

Upotrebljivo do datuma odštampanog na pakovanju.