Hajduk Stankova Medovača 200ml

990.00 rsdHAJDUK STANKOVA RAKIJA OD MEDA SA PROPOLISOM 200ml je izuzetan primerak domaće rakije koja je pravljena sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima. Jedinstvena kombinacija kvalitetne rakije dobijene destilacijom meda, što joj daje sladak i pun ukus, koji kompletira propolis. Prirodni sastojci premium kvaliteta a u našoj specijalnoj recepturi rezultiraju pićem koje lako klizi niz grlo i greje sva čula.

Gratis isporuka na teritoriji Srbije za porudžbine preko 2.500 dinara
10% popusta na porudžbine preko 10.000 dinara
20% popusta na porudžbine preko 20.000 dinara
MED 002. Na stanju - .

Opis

HAJDUK STANKOVA RAKIJA OD MEDA SA PROPOLISOM 200ml je izuzetan primerak domaće rakije koja je pravljena sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima. Jedinstvena kombinacija kvalitetne rakije dobijene destilacijom meda, što joj daje sladak i pun ukus, koji kompletira propolis. Prirodni sastojci premium kvaliteta a u našoj specijalnoj recepturi rezultiraju pićem koje lako klizi niz grlo, greje sva čula i pri tom, jača imunitet!

Specijalna receptura je nasleđena od gorštaka sa Fruške gore, čuvana kao porodična tajna i na kraju usavršena kroz godine iskustva, zaslađena najčistijim medom, začinjena lekovitim propolisom da formira jedno izuzetno piće koje kad jednom probate, uvek ćete mu se vraćati.

  • KVALITET Kada su sastojci pažljivo odabrani, godine iskustva i posebna receptura daju piće dostojno pravih junaka!
  • TRADICIJA Od davnih dana, prenošena sa kolena na koleno i usavršena u našoj radionici, Hajduk Stankova rakija je zaista rezultat istinske tradicije dobrog ukusa.
  • UKUS Baršunasti ukus koji golica nepce i greje dušu posle prvog gutljaja – tako ćete prepoznati našu jedinstvenu rakiju.
  • PRIRODA Samo prirodni sastojci dolaze u obzir za proizvodnju naše Hajduk Stankove rakije, jer samo je najbolje dovoljno dobro.

Dodatne informacije

Pakovanje

Ambalaža zapremine 200 ml.

Naziv i adresa proizvođača

Cortex labs d.o.o., Gostivarska 78, 11000 Beograd, Srbija, 011/715-12-65