Hajduk Stankova Medovača 750ml Limitirana serija

3,990.00 rsdHAJDUK STANKOVA RAKIJA OD MEDA SA PROPOLISOM LIMITIRANA SERIJA U DRVENOJ KUTIJI 750ml je izuzetan primerak domaće rakije koja je pravljena sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima. Jedinstvena kombinacija kvalitetne rakije dobijene destilacijom meda, što joj daje sladak i pun ukus, koji kompletira propolis. Prirodni sastojci premium kvaliteta a u našoj specijalnoj recepturi rezultiraju pićem koje lako klizi niz grlo i greje sva čula.

Gratis isporuka na teritoriji Srbije za porudžbine preko 2.500 dinara
10% popusta na porudžbine preko 10.000 dinara
20% popusta na porudžbine preko 20.000 dinara
MED 004. Na stanju - .

Opis

HAJDUK STANKOVA RAKIJA OD MEDA SA PROPOLISOM LIMITIRANA SERIJA U DRVENOJ KUTIJI 750ml je izuzetan primerak domaće rakije koja je pravljena sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima. Jedinstvena kombinacija kvalitetne rakije dobijene destilacijom meda, što joj daje sladak i pun ukus, koji kompletira propolis. Prirodni sastojci premium kvaliteta a u našoj specijalnoj recepturi rezultiraju pićem koje lako klizi niz grlo i greje sva čula.

Specijalna receptura je nasleđena od gorštaka sa Fruške gore, čuvana kao porodična tajna i na kraju usavršena kroz godine iskustva, zaslađena najčistijim medom, začinjena propolisom formira jedno izuzetno piće koje kad jednom probate, uvek ćete mu se vraćati.

  • KVALITET Kada su sastojci pažljivo odabrani, godine iskustva i posebna receptura daju piće dostojno pravih junaka!
  • TRADICIJA Od davnih dana, prenošena sa kolena na koleno i usavršena u našoj radionici, Hajduk Stankova rakija je zaista rezultat istinske tradicije dobrog ukusa.
  • UKUS Baršunasti ukus koji golica nepce i greje dušu posle prvog gutljaja – tako ćete prepoznati našu jedinstvenu rakiju.
  • PRIRODA Samo prirodni sastojci dolaze u obzir za proizvodnju naše Hajduk Stankove rakije, jer samo je najbolje dovoljno dobro.

Dodatne informacije

Pakovanje

Ambalaža zapremine 750 ml.

Naziv i adresa proizvođača

Cortex labs d.o.o., Gostivarska 78, 11000 Beograd, Srbija, 011/715-12-65