Svež polen

1,490.00 рсд

PRIMED polen je polen isključivo domaćeg porekla sakupljana na na području Srema. Šid i okolina su poznati po velikom prinosu vrlo kvalitetnog polena.

Naši pčelari su išli čak i korak ispred i pored klasičnog polena zasadili su i plantaže medonosnog bilja poput facelije.

10% Popusta na porudžbine preko 10.000 dinara.
20% Popusta na porudžbine preko 20.000 dinara.
p0017. Na stanju - . , , , , , , , , , , , , , .

Opis

PRIMED polen je cvetni prah izuzetno bogat hranljivim materijama (belančevine, masti, ugljeni hidrati, vitamini iz B grupe), mineralne materije, fermenti i druge aktivne komponente . PRIMED polen deluje kod malokrvnosti, problema sa prostatom i jetrom a naročito se preporučuje za plodnost, širenje krvnih sudova posle hemio terapije i zračenja.

Ako ste ikako u mogućnosti, nabavljajte i koristite sirovi polen. U procesu sušenja gubi se oko 20% vrednosti polena. Nakon sušenja, ostatak vrednosti polena se gubi linearno vremenom. Nakon 6 meseci, takav polen je izgubio oko polovine svoje vrednosti, tako da nije pametno nabavljati ga po istoj ceni. Moj savet je da nakon januara meseca nabavljate sušeni polen isključivo ako ste uvereni da je nakon sušenja čuvan u zamrzivaču, ili ako je čuvan u sirovom stanju a nakon vađenja iz zamrzivača sušen.

Svež polen sadrži mnogo više minerala od sušenog polena. Svež polen je cvetni prah izuzetno bogat hranljivim materijama.

Dodatne informacije

Pakovanje

Ambalaža zapremine 600 grama.

Naziv i adresa proizvođača

Cortex labs d.o.o., Gostivarska 78, 11000 Beograd, Srbija, 011/715-12-65

Čuvanje i rok upotrebe

Čuvati na temperaturi do 25 ºC, zaštićeno od vlage i direktne sunčeve svetlosti i van domašaja dece.
Upotrebljivo do datuma odštampanog na ambalaži.

Bezbednost

Kontrolu zdravstvene ispravnosti preparata vrše akreditovane laboratorije u Republici Srbiji.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Svež polen”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *