PRIMED

Prioritet za imunitet

PRIMED preparati su prirodni preparati na bazi meda, pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja, medicinskih gljiva i minerala. Efikasnost PRIMED preparata potvrđena je i kontinuiranim praćenjem velikog broja krajnjih korisnika. Praćenjem potreba i iskustva naših korisnika radimo na kontinuiranom unapređenju kvaliteta postojećih i razvoju novih prirodnih preparata.

Naša misija je stvaranje uslova za povratak prirodi i prirodnim rešenjima za unapređenje i očuvanje dobrog zdravlja, prevenciju ili tretman već postojećih zdravstvenih tegoba.

PRIMED preparati proizvode se prema važećim standardima koji regulišu proces proizvodnje dijetetskih proizvoda. Zdravstvenu ispravnost kontrolišu akreditovane laboratorije u Republici Srbiji.

Priča o Primedu?

Velimir Veljko Paunić zvani Čiko, domaćin i poljoprivrednik bio je eminentni član pčelarskog saveza Srbije i doživotni predsednik pčelarskog društva mačvanskog okruga. Kombinovanjem meda i kalcijuma, prema receptima starih pčelara, Veljko je pomogao svom zetu Đorđu, a kasnije i unuku Stanku da se oslobode disajnih tegoba uzrokovanih bronhitisom i astmom. Ovaj prirodni melem na bazi meda i kalcijuma danas nosi naziv PRIMED 2 i jedan je od najpoznatijih i najtraženijih PRIMED preparata.

NAJČEŠĆA PITANJA

Pogledajte odgovore na najčešća pitanja koje su nam uputili naši korisnici.

Zašto izabrati baš PRIMED preparate?

U procesu proizvodnje PRIMED preparata koriste se najkvalitetniji prirodni sastojci, bez dodavanja konzervansa, veštačkih boja, aroma, emulgatora i drugih aditiva.

Koliko dugo bi trebalo koristiti PRIMED preparate?

U zavisnosti od zdravstvenog problema u čijem tretmanu se koriste PRIMED preparati, dužina primene se može razlikovati. Kako je za većinu prirodnih preparata potrebno minimum nekoliko nedelja za postizanje najboljih rezultata, u cilju što dužeg održavanja postignutih efekata savetuje se kontinuirana upotreba u dužem vremenskom periodu.

Kome se preporučuje upotreba PRIMED preparata?

Preparate mogu koristiti i potpuno zdrave osobe, kao i osobe kojima je potrebna dodatna pomoć i podrška u tretmanu različitih oboljenja. PRIMED preparati se mogu kupiti bez lekarskog recepta.

Ko ne bi trebalo da koristi PRIMED preparate?

PRIMED preparati jesu prirodni i neškodljivi preparati. Međutim, kao i za bilo koje druge preparate ili lekove, postoje određena ograničenja u primeni.

Upotreba preparata se ne preporučuje u slučaju preosetljivosti na pojedinačne sastojke ili u slučaju prisutnog dijabetesa.

Med i pčelinji proizvodi su osnova svih PRIMED proizvoda, tako da se upotreba nikako ne preporučuje osobama koje su preosetljive na pčelinje proizvode.

Preparati koji u sastavu sadrže medicinske gljive ne preporučuju se trudnicama, usled nedovoljno podataka o delovanju gljiva u toku trudnoće. Preparati na bazi meda u osnovi nisu kontraindikovani u trudnoći, ali bi trudnice pre početka primene trebalo da zatraže mišljenje ginekologa, na osnovu sastava preparata.